Αρχική Σελίδα

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Γύρος εργοστασίων

Αναθεωρήσεις πελατών
Η πρώτη συνεργασία είναι καλή και ελπίδα που μπορούμε να είμαστε καλός συνεργάτης και να χτίσουμε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία αμοιβαίων οφελών.

—— Victor Kostin

Ευχαριστίες για την καλός-καρδιά και την υπομονή σας, θα επιστρέψουμε πάλι για τις επιβεβαιωμένες λεπτομέρειες διαταγής

—— Alex stan

Η απαίτησή μας για DTY θα είναι 80tons το μήνα, μόλις πήραμε τα δείγματά σας και περνάμε την ποιοτική δοκιμή, εγώ θα διατάξει ένα 40HQ.

—— Kate Nikitina

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Η Co. υπηρεσιών διαχείρησης οδικής επιχείρησης μεταξιού του Πεκίνου, ΕΠΕ κατασκεύασε το 1997 και άρχισε την παραγωγή τον Ιανουάριο του 1998 και άρχισε την εξαγωγή σε 2009.we που συμμετέχθηκε κυρίως στην ανάπτυξη και την παραγωγή των προϊόντων ινών πολυεστέρα, συμπεριλαμβανομένου του πολυεστέρα DTY, FDY, νήμα, ράβοντας νήμα, υψηλό νήμα αντοχής και άλλες διαφοροποιημένες και λειτουργικές ίνες.

   

  Η επιχείρηση έχει εισαγάγει τον εξοπλισμό παγκόσμιας πιό προηγμένο παραγωγής, συμπεριλαμβανομένου 5sets Barmag ίνας και της περιστροφής πολυεστέρα της βιομηχανικής συντάσσοντας μηχανές συνδυασμού και δύο solid-phase μηχανές πολυμερισμού, 10 σύνολα που τυλίγουν τη μηχανή. Η επιχείρηση είναι μια από τη βιομηχανική ίνα πολυεστέρα πυρήνων και τα manufactories νημάτων στην Κίνα με την τεχνολογία κατάστασης προόδου., είναι επίσης μια βιομηχανία υψηλής τεχνολογίας που ενθαρρύνεται από την κυβέρνηση.  Η επιχείρηση θα εμμείνει σταθερά στην έννοια «της ακεραιότητας, του πραγματισμού, της συνεργασίας, Win-Win» και της αρχής «της ποιότητας πρώτα» για να παρέχει σε όλους τους νέους και παλαιούς πελάτες τα κατάλληλα προϊόντα και τη σημαντική υπηρεσία. Καλωσορίστε για να συνεργαστείτε με μας!

   

  Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

  Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

   

 • OEM / ODM
  • Παρέχουμε τις υπηρεσίες ODM cOem, ευπρόσδεκτοι πελάτες από

    

   κόσμος, θα κάναμε σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη.

    

   Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Τηλ.:: 86--15112670997

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)