Αρχική Σελίδα

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Αναθεωρήσεις πελατών
Η πρώτη συνεργασία είναι καλή και ελπίδα που μπορούμε να είμαστε καλός συνεργάτης και να χτίσουμε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία αμοιβαίων οφελών.

—— Victor Kostin

Ευχαριστίες για την καλός-καρδιά και την υπομονή σας, θα επιστρέψουμε πάλι για τις επιβεβαιωμένες λεπτομέρειες διαταγής

—— Alex stan

Η απαίτησή μας για DTY θα είναι 80tons το μήνα, μόλις πήραμε τα δείγματά σας και περνάμε την ποιοτική δοκιμή, εγώ θα διατάξει ένα 40HQ.

—— Kate Nikitina

Είμαι Online Chat Now

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

1 2 3
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : oktextile
Αριθμός Υπαλλήλων : 300~500
Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-150000
Ιδρύθηκε Έτος : 1997
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Η Co. υπηρεσιών διαχείρησης οδικής επιχείρησης μεταξιού του Πεκίνου, ΕΠΕ που καθιερώνεται το 1997 και που τίθεται τυπικά στην παραγωγή την 1η Ιανουαρίου 1998, κατέχει τα συνολικά προτερήματα RMB 2,0 δισεκατομμύρια yuan, καλύπτει έναν τομέα 700.000 τετραγωνικών μέτρων. Αυτή τη στιγμή, το εργοστάσιο έχει περισσότερους από 2.000 υπαλλήλους, και κατέχει τη στερεά τεχνική δύναμη, συμπεριλαμβανομένων των υψηλός-caliber-μέγιστων ταλέντων που αποτελούν 15% της μέτρησης της επιχείρησης.

Η επιχείρηση συμμετέχει κυρίως στην ανάπτυξη & την έρευνα, την παραγωγή και το εμπόριο im-εξαγωγών των προϊόντων terylene, συμπεριλαμβανομένων όλων των ειδών διαφοροποιημένων και λειτουργικών χημικών ινών όπως η κανονική ίνα χαμηλός-ελαστικότητας, η ίνα υψηλός-ευελιξίας, meshwork η ίνα, και τα προϊόντα κοντός-ινών terylene, κ.λπ. Αυτήν την περίοδο, η επιχείρηση κατέχει την ετήσια ικανότητα παραγωγής για 180.000 τόνους του πολυεστέρα, 150.000 τόνους της μακρύς-ίνας terylene, 60.000 τόνους της κοντός-ίνας terylene, 65.000 τόνους της διαφοροποιημένης χημικής ίνας, και 10.000 τόνους των χημικών πετρελαίων. Τα προϊόντα είναι διανεμημένα σε εθνικό επίπεδο και πέρα από τον κόσμο, και κερδίζουν τη βαθιά εμπιστοσύνη από τους πελάτες.

Η επιχείρηση πέρασε iso9001-2000 το 2001, κάτω από τις οδηγίες «της καινοτομίας και τολμηρός, που ακολουθούν την τελειότητα», και προσκρουμένος από τη φιλοσοφία «επιδιώξτε την ύπαρξη μέσω της ποιότητας, δημιουργώντας τα οφέλη μέσω της διαχείρισης», η επιχείρηση έχει κερδίσει τη σταθερή ανάπτυξη. Η επιχείρηση έχει αξιολογηθεί διαδοχικά ως «χημική βάση παραγωγής ινών τοπ 4 της επαρχίας Fujian», «βασικές επιχειρήσεις με τις υποστηρίξεις από την επαρχία Fujian», «ξεχωριστή ξένος-χρηματοδοτημένη επιχείρηση του 2002 στην επαρχία Fujian», «βιομηχανική επιχείρηση τοπ 300 της επαρχίας Fujian».


Ακριβώς όπως το ροκ (ένα τεράστιο θρυλικό πουλί που μετασχηματίζεται από ένα γιγαντιαίο ψάρι) που το νερό και που ξυπνά το 3000 μέτρα υψηλό κύμα, ανυψώστε το μέγιστο πανί στην μπλε θάλασσα. Αντιμετωπίζοντας τις νέες πιθανότητες και τις προκλήσεις, η εταιρία μας θα δημιουργήσει τα νέα επιτεύγματα και θα κάνει τη νέα λαμπρότητα με την καθοδήγηση της σφαιρικής διορατικότητας, της εκσυγχρονισμένης ιδέας και του oustanding θάρρους και του πνεύματος.

Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Τηλ.:: 86--15112670997

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)